Webbasert logistiksystem för pallar

Som vi har kommunicerat tidigare har Waba Gruppen under flera år funderat lite utanför hur en normal pallhandlare gör för att köpa och sälja pallar.
Att ha en total pallöversikt har för många av de större företagen varit en stor utmaning. Med Waba Gruppens stora erfarenheter har vi nu tillsammans med ABC Group äntligen lanserat en lösning som vi tror kommer att revolutionera branschen. Vår tanke är att du som kund kan förhålla sig till din kärnverksamhet då Waba Gruppen ger dig en fullständig pallkontroll genom verktyget vi erbjuder.

Waba Gruppen har valt iStone som leverantör av denna tjänst då företaget har en unik kompetens inom vår bransch. Det var även samma företag som byggde NLPs (Norsk lastebær pool ) webblösning.
Detta har gett NLP en unik kontroll över alla returer för alla pallar mellan parterna i dagligvarubranschen. Kombinationen av Waba Gruppens erfarenhet kring köp och försäljning av pallar samt iStones kompetens kring liknande lösningar har inneburit att vi nu har kommit fram till en mycket bra produkt.

Varje kund / leverantör får en egen inloggning till vår hemsida. Webbsidan kommer att vara skräddarsydd för just dina behov och där även de kontrakterade priserna kommer att vara upplagda för varje produkt. Utöver att göra beställningar finns även möjligheten att få fram rapporter på alla köp och försäljningar som är gjorda till Waba Gruppen. All rapportering är i Excel-format så att det enkelt kan importeras till just ditt system.

Vi har även inrättat en behörighetsstege. Stegen innebär att du kan tilldela individuella behörigheter beroende vad som ska utföras. Någon på ditt företag ges möjligheter att beställa pall och en annan ges behörighet att plocka ut rapporter och se exv saldo.

Per den 1 juni använder 25 av våra största kunder webblösningen och vi kommer att fortsätta presentera lösningen för alla våra kunder under slutet av sommaren och hösten.

Eventuella frågor om vår unika lösning, kontakta;

Key Account Manager – Markus Jakobsson
+46 709 128 073 – markus@waba.se

Key Account Manager – Karin Schmalfeld
+46 761 399 6 77 – karin@waba.se